ARCHITECTURE


Creation of a new living space, Rotterdam/NL
In this apartment in the North of Rotterdam, the demising wall between the dining room and the kitchen was demolished in order to create a new space for cooking, eating and working with a central kitchen island. [...]
Construction of a mezzanine, The Hague/NL
The children's room is situated on the ground floor of a historical building in the Statenkwartier, an elegant residential quarter in The Hague. The room profits from a ceiling height of approximately 320 cm, which made it possible to install a mezzanine in the first place. [...]

Refurbishment of the library and media center - European School The Hague/NL
The study aimed to elaborate the most efficient though informal layout for the equipment which needs to be accommodated in order to structure the space and to anticipate the future growth of the school. [...]
Refurbishment of the service accommodation at the Lycee van Gogh, The Hague/NL
To conceive a new class room for 24 students at the Lycee van Gogh in the Hague, the adjacent service accommodation from 1994 needed to be redesigned. [...]




Aménagement amphithéâtre - Lycée Van Gogh, La Haye/NL
The study presents a modernization of the existing auditorium of the Lycée van Gogh in The Hague, auditorium which is part of the new library and IT area designed by Atelier Koller. [...]





Modernization of residence of the Austrian Embassy, The Hague/NL

The multi-storey residence of the Austrian Embassy in The Hague is located in a prominent address near the train station "Den Haag Centraal". [...]
New mediatheque for the French school Lycée van Gogh in The Hague/NL
For this interior project in the Lycée van Gogh in The Hague the former library and his annexes like the computer class room and several offices needed to be transformed into an inviting study environment that incoroperates digital education tools. [...]

Refurbishment of a kitchen in The Hague/NL
The kitchen of this three room apartment in the city center of The Hague turned out to be very small in comparison with the generous layout of the adjacent living room. It did not correspond any more to the needs of the owner and was old and inefficient. The client wanted to have a newer and more functional kitchen, with more storage and working areas. [...]


Competition Hôtel de ville Gembloux/BE
The Belgium town of Gembloux is impeded in a city network between Brussels, Leuven, Namur and Charleroi, with all cities lying within a range of 45 km. In order to strengthen the city's position in this area our study proposed to re-qualify its city centre around the new Hôtel de Ville. [...]


  © Blogger templates Brooklyn by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP